Nå ditt företags fulla potential

På nyheterna talas det inte sällan om företag och hur många människor som varslas inom de stora aktörerna. Och kanske kunde det ha gått lite bättre för ditt företag också, oavsett storlek. Är du intresserad av att nå ditt företags fulla potential kan det vara dags att anlita lite hjälp.

28-företag-växer-maximera-utvecklingEtt företag byggs upp av x antal byggstenar. Och du eller ni som har ett företag har förmodligen ganska snabbt också insett att det är en hel del kunskap som krävs för att få det hela att gå runt. Därför kan det också vara viktigt att du och de som eventuellt jobbar för dig är specialiserade eller särskilt duktiga på specifika områden.

Sedan kan det också vara så att du inte vill anställa någon utan i stället vill anlita hjälp utifrån för att få bukt med särskilda områden i företaget. Ett bolag som du skulle kunna vända dig till i så fall är det som tidigare hette Framsteg.

Framsteg som nu heter Enfo Framsteg hjälper företag att maximera sin service- och underhållsverksamhet så att du får tid över till annat. Och det kan vara nog så viktigt när man sköter ett företag. Äntligen får du möjlighet att fokusera mer på andra pusselbitar som behöver din uppmärksamhet medan proffsen får sköta just service- och underhållningsverksamheten.

Så fungerar Asset Management

Enfo Framsteg erbjuder alltså någonting som kallas för Asset Management som du och ditt företag kan ta hjälp av. Och kort och gott skulle detta kunna förklaras som så att företagets tillgångar skall förvaltas på ett sådant sätt så att resultatet blir den största möjliga avkastningen i slutändan samt den process som övervakar och sköter underhåll av anläggningar.

När det gäller Asset Management kan det handla om att du och ditt företag till exempel vill få ett systemstöd som gör att underhållsverksamheten effektiviseras eller också vill ni kanske göra ett systemstöd som redan finns mer effektivt. Det finns många frågor och svaren kan ni få hjälp med hos Enfo Framsteg.

Processen

Det här med företagande är inte alltid så lätt och därför är det alltid skönt när det finns hjälp som kan förenkla det lite grann. När det gäller Asset Management hos Enfo Framsteg handlar det alltså om en systematisk process när det gäller drift, underhåll, ombyggnad och avyttring av tillgångar så att det blir så kostnadseffektivt som möjligt.

För att du ska kunna bekanta dig mer med detta och om du önskar anlita tjänsten kommer det dagsaktuella läget att analyseras för att kunna konstatera var du och ditt företag befinner sig i den så kallade ”underhållstrappan”. När detta utgångsläge är fastställt fortsätter processen.

Så småningom kommer ni att vara överens om den rådande situationen och vilken målsättning som finns. Därefter kommer verksamheten att erbjudas olika typer av tjänster och produkter i form av ”paketerade utvecklingssteg”. Vanligtvis är dessa paket anpassade till mellan 80-85% av majoriteten av företagens behov. Därefter anpassas det individuellt.

Lär dig med tiden

Om du inte är bekant med Asset Management sedan tidigare är det inte så konstigt om detta verkar lurigt och klurigt. Men det är just därför som Enfo Framsteg finns och erbjuder denna typ av tjänst. Allt är för att ditt företag ska nå sin fulla potential så långt det bara går. Du kan läsa mer om betydelsen kring Asset Management här.

Första steget är att etablera kontakt och se om detta kan vara något som skulle passa ditt företag. Förhoppningsvis kommer detta att innebära väldigt stora positiva förändringar för de flesta företag och även ditt eget arbete kommer att underlättas med hjälp av just Asset Management.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *