Hjälp till självhjälp

Att starta ett företag är ett stort jobb, men att hålla det igång och få det att växa tar ännu mer tid och energi i anspråk. Genom att anlita en säljcoach kan man spara in en hel del, eftersom de är experter på vad som fungerar.

MU175-försäljningsplanDet gäller att analysera vad företaget har att erbjuda och sedan marknadsföra det på bästa sätt. För att lyckas i vilken bransch som helst är det en rad olika metoder som man sätter samman för att uppnå resultat. Bisevo är en firma som specialiserat sig på att hjälpa företag att lägga upp en strategi. Man kan boka tid och gå igenom sitt företag, varefter de föreslår en plan. Om man vill kan man anlita en säljcoach för individuell träning, eller för grupper.

En säljcoach har många olika metoder för att kunna förbättra strukturen och försäljningen. Bisevo har funnit att detta sätt fungerar bra antingen i kombination med deras säljsutbildning eller för sig själv. Istället för att komplicera arbetet försöker man förenkla det genom att upprätta checklistor som man kan följa och bocka av. Man har teoretiska sessioner som följs av möjligheten att praktisera det man lärt sig. Målet är att man ska kunna se resultat ganska snabbt.

Med en säljscoach från Bisevo får man också lära sig hur man ska prata med människor. Det är inte bara att ringa upp och sälja en vara eller tjänst. Många gånger kan man lyckas bättre om man lär sig säljsteknik och hur man tacklar invändningar. Grundläggande för att man ska lyckas är att man känner till sin produkt väl. Samtidigt hjälper det att vara ödmjuk och erkänna när man måste kolla upp något. Man diskuterar hur man kan uttrycka sig på ett respektfullt men ändå uppmanande sätt.

Bisevo har funnits i flera år och har haft många klienter. Detta har ökat deras skicklighet, eftersom de har kunnat utveckla och förbättra sina tekniker. Att ha en säljcoach som verkligen vet vad han eller hon pratar om är absolut nödvändigt för att man ska lyckas. Faktum är att de flesta av deras medarbetare har årtionden av verksamhet inom försäljning bakom sig, inom olika områden. Det man lägger ut på att hyra in någon för att hjälpa en se på sitt arbete med nya ögon är väl värt pengarna. Man kan ofta se en omedelbar ökning inte bara i försäljningen men även i arbetsvilja hos de anställda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *