Blanda nytta med nöje!

Hur ser det vardagliga livet ut för id och dina arbetskamrater? Jo, det är säkert samma rutiner varje dag hos de flesta. Är man en vanlig arbetare eller kanske en person med en ledande ställning så är det viktigt för båda parter att vara med i vad som händer och också på det sättet bli informerad och nya saker som händer. Det handlar om att blanda nytta med nöje och det är det precis som Enterprise Magazine gör via webben och i sin tidning för alla typer av människor. Det har att göra med att Enterprise Magazine inspirerar människor med sina artiklar som tar upp ett stort fång med olika branscher så då alla känner igen sig. Enterprise Magazine på webben kan kan nu läsa om den nya bostads trenden där man istället för att bygga så mycket kontor, så han man nu byggt om dessa ställen till lägenheter. Det handlar om vindar och källare som tidigare har gjorts till kontor och här berättar Enterprise Magazine om hur det fungerar i denna informativa artikel. Väldigt bra för många att veta eftersom man kanske står med en massa outhyrda kontor som man inte vet vad man skall göra med.

 

Nu är det inte bara arbete och sånt som Enterprise Magazine tar upp, utan även saker som man kan göra tillsammans på arbetet eller varför inte på fritiden. Att komma ut i naturen är alltid trevligt och gillar man golf så finns det en fin 18 håls bana i Österhaninge som du kanske inte visste om. Den är från 93 och man har nu under en lång tid förbättrat banan, och man vill också få bort att golfen har på sig en ”snobb” stämpel

vilket man arbetar hårt på idag. Här har man också komprimerat banan skriver Enterprise Magazine, så finns du i Stockholmsområdet så besök gärna Österhaninge. Till sist så kan vi berätta om sotare i Gästrikland som Enterprise Magazine skriver om, där man inte bara gör sotning utan deras arbete är så mycket mer än bara sotning. Det är bra att veta så klart för det flesta och detta är bara ett urplock vad Enterprise Magazine kan ge dig nästan varje dag via webb och tidningen som ges ut 6 ggr per år och kan lätt beställas via Enterprise Magazine hemsida. Stå inte på sidan om och var tanklös, låt istället Enterprise Magazine få er att finna nya saker som gör att ni både blir bättre och även hälsosammare på samma gång.